BREAKING NEWS

Info Artis

Advertisement

?max-results="+numposts5+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=recentarticles8\"><\/script>");

Category 7

From our Blog

Showing posts with label lagu baru 2013. Show all posts
Showing posts with label lagu baru 2013. Show all posts

Jul 7, 2012

Drama - Cerita Dia Lirik | Official Music Video

Drama - Cerita Dia Lirik | Official Music VideoLirik Lagu Cerita Dia - Drama|Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan dengan satu informasi yang sangat menarik iaitu berkaitan dengan kumpulan drama , korang kenal ke, kalau tak kenal search je kat google ok, yang saya nak kongsikan tu adalah lagu baru 2012 drama bertajuk cerita dia .



Lirik Lagu Cerita Dia - Drama

Sempurna…
Cerita yang tak sempurna
Apakah alasannya
Siapakah di hatinya…

Bahasaku…
Mungkin tidak seindah
Lafaz kata pujangga
Namun ku bersumpah…

Rela ku tunggu
Jawapanmu…
Masihkah aku ada
Di hatimu…saat ini

Biar tubuhku kan terpaku
Biar jasadku
Tak bernyawa lagi…
Sampai nanti…
Ooo…ooo..ooo

Rela ku tunggu
jawapanmu…
Masihkah aku ada
Di hatimu…Saat ini

Biar tubuhku kan terpaku
Biar jasadku…
Tak bernyawa lagi…

Saat ini..
Rela ku tunggu
jawapanmu…

Masihkah aku ada
Dihatimu…
saat ini….(3x)


tag : lagu baru 2012 , lagu baru 2013 , lagu terbaru 2012 , lagu terbaru 2013 , lagu inggeris popular 2012 , lagu inggeris popular 2013 , carta lagu baru 2012 , carta lagu baru 2013 ,

Jan 26, 2012

Koleksi Lagu Baru 2012 | New Songs | Tangga Lagu Baru 2012 | Carta Baru

Senarai lagu baru 2012 - Assalamualaikum dan salam sejahtera buat anda semua, di sini saya ingin kongsikan sedikit informasi tentang senarai lagu baru 2012 pada tahun ini,saya hanya ingin kongsikan beberapa buah lagu baru 2012 yang popular ,dan tangga lagu baru 2012 beserta carta lagu baru 2012.

Pada tahun 2012 ini banyak lagu baru yang telah di keluarkan dan diperdengarkan salah satu lagu terbaru 2012 ini ialah yang saya minat la..hehe , new song adele set fire to the rain , ini la salah satu lagu baru 2012 yang menjadi kegilaan ramai pada tahun ini..

SENARAI 10 LAGU BARU MELAYU POPULAR 2012
  1. Hafiz & Adira – Ost Ombak Rindu
  2. 6ixth Sense feat Saujana – Penerang Hati
  3. Shahir – Pendam
  4. Anuar Zain – Cinta Harus Memiliki
  5. Stacy – Kisah Dongeng
  6. Najwa Latif – Carta Hati
  7. Filsuf – Hitam Manis
  8. Ramlah Ram – Sejadah Cinta
  9. Ezad – Percintaan Ini
  10. Hafiz AF 7 – Awan Nano

SENARAI 10 LAGU BARU INGGERIS POPULAR 2012
  1. Adele - Rolling In The Deep
  2. Rihanna – We Found Love feat Calvin Harris
  3. Bruno Mars – It Will Rain
  4. Avril Lavigne – Wish You Were Here
  5. David Guetta – Without You feat Usher
  6. Katy Perry – The One That Go Away
  7. Pitbull – Rain Over Me feat Marc Anthony
  8. Christina Perri – A Thousand Years
  9. Jessi J – Price Tag
  10. Selena Gomez & The Scene – Love You Like A Love Song

UPDATE:

Carta Baru Lagu Inggeris jun 2012:
  1. Gotye Featuring Kimbra - Somebody That I Used To Know

  2. Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

  3. Maroon 5 Featuring Wiz Khalifa - Payphone

  4. fun. Featuring Janelle Monae - We Are Young
  5. Nicki Minaj - Starships
  6. Flo Rida Featuring Sia - Wild Ones
  7. One Direction - What Makes You Beautiful
  8. The Wanted - Glad You Came
  9. Justin Bieber - Boyfriend
  10. Phillip Phillips - Home
hoho, so macam mana korang saya sudah update infomasi terbaru berkaitan dengan lagu baru 2012 di atas sana saya hanya senaraikan lagu inggeris baru 2012 sahaja sebab lagu baru 2013 ekkkk ops...tersasur hehe sory ekk...just kidding , ok saya tengah senaraikan lagu baru malaysia 2012 ni.harap korang semua boleh tunggu la hehe... ---> LAGU BARU 2012
 
Copyright © 2013 Luqman Hakim
Share on Blogger Template Free Download. Powered byBlogger